2019. aug 02.

Four Bites Catering – egy falat fenntarthatóság

írta: Felelős Gasztrohős
Four Bites Catering – egy falat fenntarthatóság

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy lány, akik úgy döntöttek falatonként megváltoztatják a rendezvényeken fogyasztott ételekről alkotott elképzeléseinket. Kevertek, kavartak, terveztek, alkottak és megszületetett a Four Bites Catering.

img_mindenfalatka3.jpg

Valójában nem egy varázspálca suhintással érték el azt a lányok, ahol most tartanak, az azonban biztos, hogy amit alkottak és alkotnak, az mesés.

A lányok különböző háttérrel, különböző tapasztalatokkal a hátuk mögött vágtak neki a kalandnak, abban azonban megegyeztek, hogy minőségi, friss, egészséges alapanyagokból szeretnének finomságokat készíteni, a fenntarthatóságot szem előtt tartva.

Ha egy catering cégre gondolunk az első, ami eszünkbe juthat a temérdek egyszer használatos műanyag és a mű kaják. Ezzel szemben a Four Bites falatkái praktikus, egyben tálalásra is alkalmas papír dobozokban érkeznek, evőeszköz nélkül elfogyaszthatók, így műanyag evőeszközre semmi szükség és leenni sem fogjuk magunkat – teszteltem, ha nekem sikerült, mindenkinek fog! �

img_szilveszteridobozok4.jpg

Falatnyi tekercsek, burgerek, muffinok és golyók vannak az étlapon a lányoknál, melyek minden évszakban külön szezonális ajánlattal is kiegészülnek. Az összetevők listáján mindig feltüntetik az allergén anyagokat, így a mentes életmódot követők is bátran falatozhatnak, de a vegák, vegánok és a húsevők is találhatnak kedvükre és fogukra valót. Emellett a lányok örömmel teljesítik a különleges kéréseket is, rugalmasak a tálalást, kínálatot illetően, mint egy jó tündér keresztanya! Az alapanyagok listájáról száműzték a mesterséges adalékanyagokat, a rossz minőségű szénhidrátokat és Fenntartható Vendéglátóhely lévén a pálmaolajat is. Emellett amit tudnak piacról, termelőtől szerzik be. A minőségi alapanyagok miatt az először akár picinek tűnő falatoktól is jól laksz majd, de nem kell tartanod tőle, hogy bealszol a kajakóma miatt!

Ha nem hiszed, hogy ilyen finomságok nem csak a mesében léteznek, járj utána!

Szólj hozzá

fenntarható étterem fenntarthatóvendéglátóhely fourbites