2014. nov 04.

Mindenmentes Nóri mindenes piaca

írta: Felelős Gasztrohős
Mindenmentes Nóri mindenes piaca


Fogj kezet a termelővel! 12. rész

Tokok_Nori_Mindenmentes.JPG"Sokszor kérdezitek, hogy mit, hol vásárolunk be a főzéshez. Írtam is erről korábban egy vázlatos listát: nem véletlen, hogy a piac szerepel az első helyen. Minden szombaton a legközelebbi piacra megyünk el először, egyéb boltokban csak olyasmit vásárolunk, ami a piacon nem kapható.

Egy naposabb délelőtti bevásárlás közben készítettem néhány kedvcsináló fényképet, hátha következő szombaton Ti is kilátogattok a legközelebbi piacra."  - írja Nóri.

 

Miután Zizi bemutatta a kedvenc termelőjét, több gasztrobloggert is megkerestünk, hogy csatlakozzanak a Fogj kezet a termelővel! kampányhoz és osszák meg veletek - és velünk - a piacos élményeiket! Örömmel jelentjük, hogy az örök optimista Nóri - akinek blogján nem a "mentességgel" járó esetleges nehézségekből, hanem a főzéssel járó örömökből kaphattok kóstolót -, igent mondott. Olvassátok el blogposztját arról, hogy ő miért és melyik piacra jár vásárolni!

 

Neked is van kedvenc termelőd? Csatlakozz a kampányunkhoz
és mutasd be őt a nagyvilágnak - akkor is, ha nem vagy blogger!

 

Szólj hozzá

zöld piac bio friss zöldség egészséges magyar termék helyi vásárcsarnok őstermelő termelő szezonális helyi piac kistermelő termelői piac sashalmi piac fogj kezet a termelővel friss termék