2014. sze 08.

Óriásplakát buzdít a felelős étkezésre!

írta: Felelős Gasztrohős
Óriásplakát buzdít a felelős étkezésre!

Felelős Gasztrohős az ARC 2014-en

Kukába dobott szépséghibás gyümölcsök, génkezelt kukoricát rágcsáló kisfiú, kizsákmányolt rákhalász - néhány azok közül az aktuális problémák közül, amelynek megoldása nap, mint nap a kezünkben van.

A Magnet Bank civil szervezetek számára kiírt pályázatának egyik nyerteseként Felelős Gasztrohős “Találjuk meg együtt a megoldást is!” című plakátja is látható az idei ARC kiállításon. Az óriásplakáton a fenntartható étkezés alapelveit szeretnénk bemutatni a látogatóknak. A plakátot önkéntes munkában Kőfaragó Anna készítette - köszönjük!

Úgy örülünk mindennek, hogy játékot is hirdetünk gyorsan: ha az ARC-on jártok, fotózzátok le magatokat a plakát előtt és töltsétek fel a Felelős Gasztrohős facebook oldalára! A fotót beküldők között környezetbarát nyereményeket sorsolunk ki!

ARC-plakatkiallitas-felelos-gasztrohos-kicsi.jpg

Az ARC pályázatra egy sorozatot is beküldtünk, ezt Zselinsky Miro készítette nekünk - köszönjük! Szerintünk ezeknek is kint lenne a helye az Ötvenhatosok terén! :)

 

A “Találjuk meg együtt a megoldást is!” című plakát megtekinthető az ARC kiállítás keretében szeptember 21-ig Budapesten az Ötvenhatosok terén.

Szólj hozzá

arc bio gmo egészséges környezetbarát helyi arc plakátkiállítás vegyszermentes szezonális arc kiállítás gasztrohős felelős gasztrohős felelős étkezés környezetbarát étkezés gmo mentes arc 2014 kőfaragó anna zselinksy miro