2019. feb 02.

Kalandos csapatépítő program tudatos munkahelyeknek

írta: Felelős Gasztrohős
Kalandos csapatépítő program tudatos munkahelyeknek

Mindig is szerettél volna valami hasznosat csinálni a csapatépítőkön? A Gasztrohős Rally - a fenntarthatósági PróbatÉtel névre keresztelt programon keresztül játékos, interaktív formában szerezhettek munkatársaiddal információkat a tudatos, környezetbarát étkezéssel kapcsolatban.

A hat állomásos játék során a csoportok megtudhatják, melyik hulladékgyűjtőbe dobjuk a polisztirolt, a harisnyát vagy a szaloncukor csomagolását. Tesztelhetik, mennyire vannak tisztában azzal, melyik gyümölcsnek, zöldségnek mikor van épp szezonja vagy, hogy léteznek-e magyar “superfoodok”; a “Zöld sorskeréken” pedig egy-egy környezetbarát étkezéssel kapcsolatos tanácsot pörgethetnek ki, amelyet egy kihívásként a játék után beépíthetnek a mindennapjaikba.

probatetel_1.jpg

“A munkahelyi közeg mindannyiunk számára fontos, sok időt töltünk napközben kollégáinkkal, sokszor együtt is étkezünk. A Gasztrohősnél gyakran találkozunk olyan visszajelzésekkel, hogy hiába szeretne valaki elindulni a »zöldülés« útján, a környezete (munkatársai, családja) nem támogatja őt ebben. Éppen ezért hoztuk létre Gasztrohős Rally - a fenntarthatósági PróbatÉtel programunkat: célunk, hogy a fenntartható táplálkozás a kis munkahelyi közösségekben is bekerüljön a napi beszédtémák közé és a közeg támogatóvá váljon. Úgy gondolom, ez a szépen kidolgozott infotainment játék alkalmas arra, hogy elindítsa a közös gondolkodást. Kézzelfogható, egyszerű tippjeinkkel pedig egyszerűbb a gondolatokat cselekvésre váltani” - mondta Lehel Zsuzsanna, a játékok megalkotásáért felelős csapattagunk.

A két órás csapatépítő program során egy közös ráhangolódást követően a körülbelül 30 résztvevő kisebb csapatokban járja végig az állomásokat, majd egy közös értékeléssel, igény szerint pedig fenntartható ebéddel zárul a Gasztrohős Rally - a fenntarthatósági PróbatÉtel.

probatetel2_1.jpg


A játékokhoz a grafikát Kőfaragó Anna készítette. Bővebb információért keress minket a gasztrohos@gasztrohos.hu email címen.

latvany_elem_blog.jpg

Szólj hozzá

zöld környezettudatos csapatépítő gasztrohős munkahelyeknek