2012. máj 18.

Felelős Gasztrohős Piknik-flashmob

írta: Felelős Gasztrohős
Felelős Gasztrohős Piknik-flashmob

A héten nem voltunk étteremben, mert ez szervezgettük (Please scroll down for the English version):
Várunk mindenkit szeretettel!

gastro hero b.jpgLegyetek ti is Gasztrohősök és gyertek el velünk piknikezni a Food Revolution Nap alkalmából és egyétek egészségesre magatokat Jamie Oliver módra!

Csatlakozz hozzánk és kapcsolódj be a beszélgetésbe a facebook-on!

Nincs programod május 19-én késő délutánra? Kösd össze a kellemest a hasznossal: gyere el barátaiddal az esti buli előtt, és piknikezz egy egészségeset velünk.

Hozz egészséges, vegyszer- és színezékmentes kaját és kezd el enni pontban 18:00-kor az általunk megjelölt helyen (az Akvárium Klub felett, a füves részen) sok más egészségesen piknikezővel együtt!

Készülj fel: ha a Gasztrohős segítői megkérdezik, mondd el nekik, hogy a szendvicsed/gyümölcsöd miért egészséges!

A Felelős Gasztrohős ezzel a programmal csatlakozik a Jamie Oliver által szervezett Food Revolution Day-hez, hiszen ami jó neked, az jót tesz a környezetednek is!

Hozhatsz bármilyen kaját/italt, ami elgondolásod szerint jót tesz a testednek. Jamie Oliver komoly hangsúlyt fektet a helyi forrásból származó ételekre, ezért fontos, hogy a hozott étel magyar forrásból származzon!

A Hős nem feledkezik meg azokról sem, akik pont arra járnak és ellátja őket mindenféle egészséges finomsággal, de Te is hozhatsz magaddal még egy adagot, hogy ezen az estén minél többen fogyasszanak egészséges ételt!

Jamie Oliver világméretű programjáról bővebben olvashatsz itt:

A szombati hazai programokat pedig itt találod meg:

Join us for a healthy picnic!

FoodRevolution.jpgCome to the Food Revolution Picnic Flashmob in the hearth of Budapest on Saturday! It will be an event where you can show the world that you love to eat healthy and local. Bring some friends, a blanket, and some healthy food you made yourself, and start your adhoc picknick at 6:00 pm with others. (maybe even bring a guitar)


You can read about Jamie Oliver's program here.
.. and you can also join us!


See you at Erzsébet square, on the green field above the Akvárium Club!

Szólj hozzá

friss jamie oliver piknik egészséges flashmob helyi szezonális food revolution foor revolution nap food revolution day food revolution day hungary felelős gasztrohős piknik gasztrohős